Можливо частота в модулі трохи не співпадає, потрібно в MMDVM ini в Modem прописати RXOffset= та змінювати значення з кроком в +-100 доки модуль не почне приймати . Також і TXOffset=
В мене наприклад на одному було RXOffset=400, а на другому 600
0801 писал(а):Можливо частота в модулі трохи не співпадає, потрібно в MMDVM ini в Modem прописати RXOffset= та змінювати значення з кроком в +-100 доки модуль не почне приймати . Також і TXOffset=
UR7HBM писал(а):0801 писал(а):Можливо частота в модулі трохи не співпадає, потрібно в MMDVM ini в Modem прописати RXOffset= та змінювати значення з кроком в +-100 доки модуль не почне приймати . Також і TXOffset=
О!!! такої інформаціі я навіть ні де не зустрічав. Дякую. Буду дивитися частоти на SDR свистку, думаю він мені допоможе. Дякую
нажаль таких сторок в мене нема, але є ось:
OscOffset=0 # Tweak the Due oscillator if not using the TCXO. Default is: 0ppm
спробував міняти у "+" і у "-", ніякого результату
lavrenty писал(а):Значить потрібно дописати самостійно![]()
На моєму прийлося прописати аж 1200, поки не запрацював.
Ось так це виглядає:
[Modem]
Port=/dev/ttyACM0
#Port=\\.\COM3
TXInvert=1
RXInvert=0
PTTInvert=0
TXDelay=100
RXOffset=1200
TXOffset=1200
DMRDelay=0
RXLevel=70
TXLevel=70
# CWIdTXLevel=50
# D-StarTXLevel=50
# DMRTXLevel=50
# YSFTXLevel=50
# P25TXLevel=50
RSSIMappingFile=RSSI.dat
Trace=0
Debug=0
0801 писал(а):Можливо десь є помилка в підключенні модуля. Також спробуйте перезаписати образ для raspberry
0801 писал(а):Для визначення зсуву частоти в файлі ADF7021.h увімкнути #define TEST_TX: передача несучої частоти. Це працює лише з режимом D-Star, увімкненим у MMDVM.ini. Цей тестовий режим передасть несучу частоту, визначену TXFrequency, у MMDVM.ini. RXOffset потрібно визначити більш точно, так як модуль +-300Гц вже приймати не хоче.
Вернуться в Оборудование для цифровой радиосвязи
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2